Wie ben ik?

Ik ben een ervaren resultaatgerichte verander- en peoplemanager die zich profileert, mensen motiveert en aan zich bindt om zo met draagvlak resultaat te boeken. Door mijn brede managementervaringen bij het opzetten en verbeteren van stafafdelingen, Shared Service Centra en Business Intelligence heb ik zowel vakspecifieke als brede organisatorische kennis opgebouwd. Ik heb uitstekend ontwikkelde sociale vaardigheden waardoor het makkelijk is om op alle niveaus goed en overtuigend te communiceren.

Ik hou van veranderen om te verbeteren en daag sleur en vanzelfsprekendheid uit om mijzelf en mijn omgeving scherp te houden.

Ik haal veel energie uit werk, sport, gezin en sociale contacten. Collega’s, vrienden en familie noemen mij: toegankelijk, recht door zee, initiatiefrijk, positief en iemand met een duidelijke visie die open staat voor andere meningen.


2Bi?

2Bi spreek je uit zoals Shakespeare 'To be' uitspreek. 2Bi komt voort uit mijn twee aandachtsgebieden: Business improvement & Business intelligence.

'To be' verwijst ook naar Personal improvement...er zakelijk 'zijn of niet zijn, dat is de vraag' (vrij vertaald uit Hamlet).


Samengevat zoek ik een uitdaging bij lerende middelgrote organisaties welke aan verandering toe zijn. Met steun van de top wil ik graag de drijvende kracht achter verbeteren en informatiseren van (staf)afdelingen en processen zijn. Met ruimte om deze verbeteringen te initiëren, weet ik met mijn positieve drive mijn omgeving te coachen en motiveren om samen de verandering te realiseren.